Gratis psykologiske tests; stress, angst og depression og flere

Nedenfor kan du finde gratis psykologiske tests. De er til fri afbenyttelse og kan bruges til at undersøge dig selv. Alle tests har udgangspunkt i videnskabeligt udviklede instrumenter. Har du behov for en snak om dine testresultater er du velkommen til at kontakte os. BEMÆRK der kan være problemer med at bruge redskabet i Microsoft EDGE og Internet Explorer. Chrome, FireFox, Safari etc. fungerer fint.


Test dig selv for stress, angst og depression

Den psykologske test nedenfor kan du bruge til at teste dig selv for de mest almindelige belastningsreaktioner som f.eks. stress, angst og depression. Skalaerne er videnskabeligt udviklede og bliver løbende opdaterede – både for at præcisere redskabet men også for at opnå en større forståelse af belastningsreaktioner. Her kan du teste dig selv for angst, stress og depression


Partner Match; et værktøj til udvikling af parforholdet

Et psykologisk tests værktøj til at forudse og forebygge parproblemer.

Få hjælp til at være på forkant med de ting, der oftest er afgørende for om et parforhold holder eller brister. Værktøjet bruges ved at du og din partner udfylder hvert et eksemplar og bagefter starter en dialog med udgangspunkt i den måde i forholder jer forskelligt til temaerne. Giv dig tid og ro til at udfylde skemaet – ofte er det en fordel at sidde alene. Vent med dialogen til I begge har svaret. Din partner kan evt. svare på skemaet samtidig ved at sætte sig ved en anden computer. PartnerMatch – holder dit parforhold?

Skriv besked

Send en besked med dit tlf. nr. og navn, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt