Psykolog i Kgs Lyngby

Har du behov for en psykolog i Kongens Lyngby kan vi hjælpe dig. Vores psykologklinik er centralt beliggende i hjertet af Kongens Lyngby. Vores psykologer holder til i bygningen overfor Magasin på hjørnet af Klampenborgvej og Lyngby Hovedgade. For at finde indgangen til psykolog klinikken skal du gå om hjørnet til den lille smøge hvor der er Café og en tøjbutik. Ved siden af tøjbutikken er døren til Lyngby Hovedgade nr. 39.

Offentlig transport til psykologerne i Lyngby

Du kan nemt komme til vores psykologer i Lyngby med offentlig transport. Den nærmeste station er Lyngby St. Herfra tager det 5 minutter at gå til vores psykolog klinik. Der er også flere busforbindelser til stationen.

Parkering ved psykologklinikken i Lyngby

Der er 2 timer gratis i Lyngby. Undtaget er Lyngby Hovedgade, hvor der en begrænsning på 30min. Det kan være svært at finde gratis parkering ved kontoret, men du kan evt. prøve Gasværksvej, hvor der er flere parkeringspladser. Alternativt er det nemt at parkere på betalingsparkeringspladserne under Lyngby Storcenter eller bag Magasin.

Center for Funktionel Psykologi

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.: +45 4245-4600

Vi har også psykologer i København

Center for Funktionel Psykologi Vendersgade 4, 2. sal 1363 København K. Tlf.: +45 4245-4600

Kontakt psykolog i Lyngby

Du er velkommen til at ringe eller skrive. Når du skriver vender vi normalt tilbage samme dag. Har du behov for en aftale kan vi oftest tilbyde dig en indenfor én uge.

Besked- og kontaktformular

Jeg ønsker aftale med:

Sted*: KøbenhavnLyngbySkype

Hvordan vil du helst kontaktes: E-mailTelefon

Vi er forpligtet til at tilbyde krypteret kommunikation når din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger. Din besked til os er krypteret (end-to-end). Vores svar vil dog kun være krypteret såfremt du angiver en kode eller din mail konto er fra Protonmail (vi bruger Protonmail). Hvis du glemmer din kode kan du ikke dekryptere og læse vores svar. Indtast kun følsomme informationer når du bruger kode eller Protonmail (Protonmail er gratis).

*Obligatoriske felter

Skriv besked

Send en besked med dit tlf. nr. og navn, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt