Center for Funktionel Psykologi

Psykologfaglige ydelser til private og organisationer

Center for Funktionel Psykologi tilbyder psykologfaglige ydelser til private og virksomheder.

Vores ambition er at tilbyde enkle og effektive redskaber til at takle komplekse psykologiske problemer. At introducere faktiske og meningsfyldte forandringer i dit liv

Arbejdsmetoden ligger indenfor rammerne af velafprøvede og evidensbaserede metoder. Læs mere om metoder her. Vi vedligeholder vores faglige kompetencer ved at modtage supervision, lytte til klientfeedback, deltage i efteruddannelse, internationale og nationale konferencer.

Vores ekspertiser

Vores psykologer behandler kliniske problematikker, tilbyder akut krisehjælp, foredrag, supervision, kurser, workshops og forebyggende interventioner på arbejdspladsen. Læs mere om de kliniske problemstillinger her.

København, Lyngby og Skype

Vi har kontorer i Lyngby og København og tilbyder også samtaler på Skype. Efter aftale kan vi også komme ud til dig eller din virksomhed.

Stifter af Center for Funktionel Psykologi

Center for Funktionel Psykologi er stiftet af Autoriseret Psykolog, specialist i psykoterapi og PhD Max Bøhling. Max samarbejder bl.a. med Russ Harris med efteruddannelse af psykologer (se her). Se en oversigt over vores psykologer her.

Skriv besked

Send en besked med dit tlf. nr. og navn, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt