Psykologhjælp: Overvægt og slankekur

Et permanent vægttab kræver gennemgribende forandringer af den måde man tænker og lever på. Moderne kognitiv terapi som ACT kan hjælpe med at skabe positive og varige forandringer af livsstil og fysisk velbefindende.

Kognitiv terapi og vægttab

Vægttab ved hjælp af kognitiv terapi fokuserer på de processer, som er årsag til, at man ikke kan overholde en slankekur eller livsstilsændring. Gennem terapien lærer man, hvordan man bedst motiverer sig selv, håndterer sultfornemmelser og socialt pres forbundet med, at spise sammen med andre. Det er starten på et liv, der giver én mere kontrol og redskaber til at ændre sin livsstil. I terapien vil du bl.a. lære at: ·    Motiverer dig selv, hver dag ·    Forstå, hvordan hjernen fanger dig ·    Give dig tid til at spise rigtigt ·    Følge en spiseplan, selv når du ikke har lyst ·    Håndtere lysten til snacks og mellemmåltider ·    At vende tilbage til den sunde livsstil, når du er kommet til at spise forkert ·    Håndtere højtider og sociale sammenhæng, hvor der er et socialt pres for at spise eller drikke mere end nødvendigt Forløbet afholdes som et forløb i gruppe eller individuelt. Ofte kombineres en af de første sessioner med et møde hos en diætist, der justerer eller sammensætter en kostplan, der passer din smag. Den foreslåede kostplan – vanskelighederne ved at begynde og fastholde inddrages i det terapeutiske forløb.

Varige forandringer med afprøvet teori

3. generation kognitiv terapi er en evidensbaseret metode til at skabe varige og mærkbare forandringer. Sammen med en konkret kostvejledning får du optimale vilkår for, at opnå et permanent vægttab og livsstilsændring. Kontakt os for at høre, hvornår næste hold starter eller start et individuelt forløb.

Skriv besked

Send en besked med dit tlf. nr. og navn, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt