ACT – at leve et meningsfyldt liv

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) tilhører den tredje bølge af kognitiv adfærdsterapi (som bl.a. også indeholder Mindfulness). Det er en transdiagnostisk model, der bygger på almenmenneskelige principper, hvor det er måden at forholde sig til tanke, sanse og følelsesmæssigt indhold der skaber problemer fremfor indholder per se. Heling sker gennem opbygningen af kapacitet til at leve et rigt følelses-, tanke-, og sansemæssigt liv, der giver plads til meningsfyldte handlinger. Metode og terapi formidles gennem oplevelsesorienterede øvelser – modsat klassisk undervisning og vejledning. Den øvelsesbaserede og praksisnære tilgang gør det terapeutisk earbejde til et tæt samarbejde, hvor klienten får erfaring med en række forskellige redskaber, som er direkte anvendelige udenfor terapirummet.

Behandling med Acceptance and Commitment Therapy

ACT har en påviselig behandlingseffekt på en lang række almindelige og kliniske problematikker som f.eks. livskriser, samlivsudfordringer, lavt-selvværd, stress, depression, angst, OCD, kronisk smerte, epilepsy, skizofreni og personlighedsforstyrrelser.

Psykolog med speciale i ACT

Vi er specialister i ACT. Vi uddanner vi psykologer indenfor ACT, tilbyder workshops til tværfaglige behandlere og behandling af en lang række psykologiske problematikker med ACT.

På klinikken har vi også tilknyttet en “peer reviewed ACT trainer” – Max Bøhling. Titlen indbefatter at udover at besidde flere tusinde timers erfaring med ACT behandling at psykologen har fået sine workshops overværet af nogle af de ACT trænere, som har været med til at udvikle metoden.

Har du behov for terapi, kurser, supervision eller andet indenfor metoderammen kan du nemt bestiller en tid via vores sikre kontaktformular.

Video præsentation af ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Nedenfor er en videopræsentation af Max H Bøhling, peer reviewed ACT trainer.

Videopræsentation af Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Andre ressourcer om ACT

Er du interesseret i at fordybe dig mere i Acceptance and Commitment Therapy kan du finde nogle ressourcer nedenfor:

Skriv besked

Send en besked med dit tlf. nr. og navn, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt